ПОБАРАЈ РЕСЕТИРАЊЕ НА ЛОЗИНКА
Во случај да ја имате заборавено Вашата лозинка, за да побарате нејзино ресетирање, Ве молиме внесете го корисничкото име и е-мail адресата на Вашиот кориснички налог. Во најкраток можен рок ќе Ви биде доставена e-mail порака со дополнителни инструкции.
Во случај да ги имате заборавено корисничкото име и (или) е-мail адресата на Вашиот кориснички налог, Ве молиме контактирајте со администраторот.